Met een ‘second opinion’ kan je eens een ander licht op je zaak laten schijnen en nagaan of je huidige adviseurs op het juiste spoor zitten.

Second opinion

Wellicht heb je reeds een advocaat, een notaris of een bemiddelaar. De kans is groot dat deze professionals voortreffelijk werk leveren in je zaak.

Toch kan het zijn dat je eens een ander licht op de zaak wil doen schijnen. Of je wil zeker zijn dat je huidige adviseurs op het juiste spoor zitten.

Een tweede mening – of ‘second opinion’- is dan zeer waardevol. Je kan ons kantoor altijd contacteren voor een second opinion.

Wij zullen je na studie van het dossier onze eerlijke, onafhankelijke en professionele mening geven.

Hiervoor is het wel vereist dat we toch een aantal gegevens krijgen over je dossier, zoals de juiste notariële actes, recente vonnissen, conclusies of verzoekschriften.

Ook is het belangrijk dat je je vragen of de weergave van de feiten kan toelichten tijdens een gesprek op kantoor of tijdens een videocall.

Onze werkwijze is als volgt: je scant de belangrijkste documenten in of maakt er een duidelijke scherpe foto van met je smartphone.

Je mailt deze naar johan.brees@vocaat.com of Whatsapp’t ze naar +32475601660.

Vervolgens maak je een afspraak met onze secretaresse op +3211450037.

Tegen de tijd dat je op consultatie komt (videocall of op kantoor), hebben wij het dossier bestudeerd en kunnen we je met kennis van zaken onze mening formuleren.

Wij bieden deze service aan tegen een vast tarief van 250 euro, excl. BTW.

Krijg gratis eerste advies over echtscheidingsrecht, familierecht, onderhoudsbijdragen en omgangsrecht over kinderen.