Krijg gratis eerste advies over je echtscheiding, je kinderen, de onderhoudsbijdragen. Wij beantwoorden al jouw vragen

Online

Om je vraag voldoende en correct te kunnen beantwoorden,

is het noodzakelijk dat je een beetje informatie met ons deelt:  een korte geschiedenis van de feiten,  wat je precies wenst te weten,  en waar je naartoe wil.

Houd er rekening mee dat als je vraag over je kinderen gaat, je best vermeldt hoeveel kinderen je hebt, en wat hun leeftijd is.

Als je vraag voornamelijk gaat over je vermogen (in ruime zin) vermeld dan ook onder welk stelsel je gehuwd bent (wettelijk stelsel, scheiding van goederen, algehele gemeenschap).

Het antwoord op je vraag wordt je zo spoedig als mogelijk toegezonden, via e-mail. Het gratis advies dat je krijgt zal een betrouwbaar en eerlijk advies zijn, gebaseerd op de gegevens die je ons bezorgt.

Hou er rekening mee dat het eerste advies kort en bondig zal zijn.

Vul het formulier in of mail gewoon je vraag naar johan.brees@vocaat.com. Vermeld in dat geval in je mail je telefoonnummer, waar het over gaat en waar je domicilie ligt.

Telefonisch

Plan een terugbelmoment

Voor een gratis telefonisch advies  plan je laagdrempelig een terugbelmoment in. Je wordt op het opgegeven moment door mij gebeld.

Wij vragen je emailadres om het afgesproken uur te bevestigen per mail.

Indien je verdere vragen hebt, een meer gedetailleerd antwoord verwacht, of een persoonlijk onderhoud wenst kan je tijdens dit gesprek ook een afspraak vastleggen.

Een individuele consultatie op ons kantoor is in tegenstelling tot de vraag via het onlineformulier of via telefoon niet gratis, en kost in de regel 75 euro (+btw 21%) per half uur.