Krijg gratis eerste advies over je echtscheiding, je kinderen, de onderhoudsbijdragen. Wij beantwoorden al jouw vragen

Online

Om je vraag voldoende en correct te kunnen beantwoorden,

is het noodzakelijk dat je een beetje informatie met ons deelt:  een korte geschiedenis van de feiten,  wat je precies wenst te weten,  en waar je naartoe wil.

Houd er rekening mee dat als je vraag over je kinderen gaat, je best vermeldt hoeveel kinderen je hebt, en wat hun leeftijd is.

Als je vraag voornamelijk gaat over je vermogen (in ruime zin) vermeld dan ook onder welk stelsel je gehuwd bent (wettelijk stelsel, scheiding van goederen, algehele gemeenschap).

Het antwoord op je vraag wordt je zo spoedig als mogelijk toegezonden, via e-mail. Het gratis advies dat je krijgt zal een betrouwbaar en eerlijk advies zijn, gebaseerd op de gegevens die je ons bezorgt.

Hou er rekening mee dat het eerste advies kort en bondig zal zijn.

Vul het formulier in of mail gewoon je vraag naar johan.brees@vocaat.com.

Telefonisch

Bel gerust naar

 +3211450037.

Voor een gratis telefonisch advies  bel je laagdrempelig naar nummer +3211450037. Indien de advocaten bezet zijn, wordt je zo snel als mogelijk teruggebeld.

Als je een terugbelverzoek indient vragen wij je emailadres enkel om het afsproken uur te bevestigen per mail.

Indien je verdere vragen hebt, een meer gedetailleerd antwoord verwacht, of een persoonlijk onderhoud wenst: aarzel niet om een consultatie op ons kantoor te vragen.

Voor een afspraak bij Advocatenkantoor Johan Brees – Echtscheidingsrecht bel je het gekende nummer +3211450037 of mail je naar johan.brees@vocaat.com.

Een individuele consultatie op ons kantoor is in tegenstelling tot de vraag via het onlineformulier of via telefoon niet gratis, en kost in de regel 100 euro (+btw 21%).