Wil jij met je kantoor deel uitmaken van het ecosysteem van echtscheidingsrecht.be ?

Samenwerking

Geachte Confrater,

Bij Echtscheidingsrecht.be BV zijn we trots op onze toewijding aan excellente juridische dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een sterke aanwezigheid in Limburg, hebben we met succes talloze cliënten bijgestaan.

Als gevolg van onze groeiende reputatie en ons groeiende cliëntenbestand, ontvangen we regelmatig verzoeken om juridische bijstand in andere arrondissementen. Hoewel we ons momenteel concentreren op de familierechtbanken van Hasselt en Tongeren, begrijpen we het belang van een nationaal netwerk van gekwalificeerde en gepassioneerde advocaten om cliënten overal in Vlaanderen van dienst te kunnen zijn.

Daarom willen we u, gewaardeerde collega van over de arrondissementsgrenzen, uitnodigen om met ons samen te werken. We geloven dat er veel voordelen zijn aan het aangaan van strategische samenwerkingsverbanden

Niet in het minst voor de uitbreiding van uw praktijk: Samenwerken met ons kan u helpen uw praktijk uit te breiden in uw arrondissement en nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Echtscheidingsrecht.be BV, en onze missie en visie deelt, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om van u te horen en de mogelijkheden te verkennen.

Met vriendelijke groeten
johan.brees@vocaat.com
Grote Breemstraat 37
3500 Hasselt
011450037
www.echtscheidingsrecht.be