Adviseren

Het advies van uw advocaat

is goud waard

Wie ‘advocaten’ zegt, zegt ‘rechtbank’. Maar dat cliché gaat zeker niet op voor ons kantoor. Wij komen niet enkel tussen bij geschillen die voor een rechtbank worden gebracht. Onze dienstverlening gaat verder.

U kan ons best tijdig contacteren, zodat wij u voorbereid kunnen bijstaan. Deze rol is dan ook essentieel. Wij zullen u in eerste instantie goede raad geven, enerzijds om een geschil te voorkomen, anderzijds nadat een geschil is ontstaan.

De adviserende taak van ons kantoor geldt in het bijzonder voor het opstellen van overeenkomsten, het geven van raad, de begeleiding en coaching in moeilijke periodes, het informeren over de voordelen en risico’s, uw rechten en plichten.

Is een familaal conflict eenvoudig, dan kan u dit vaak zelf oplossen.
Maar soms gaat het echter om ingewikkelde situaties en is deskundig advies nodig. Dan zijn wij er voor u: of het nu privé- of zakelijke belangen betreft, met de bijstand van ons kantoor staat u er nooit alleen voor.

Als uw advocaat staan wij immers aan uw kant: als uw vertrouwenspersoon kunnen wij veel voor u realiseren door u op voorhand goed te adviseren. Dat is het belangrijkste deel van onze taak. Door tijdige consultatie en advies worden veel processen en drama’s vermeden.

Wacht dus niet te lang om ons om raad te vragen. Voorkomen is beter dan genezen. Soms is één brief of gesprek voor een advocaat genoeg om een vervelende of netelige situatie op te lossen. Te lang wachten maakt het probleem vaak ingewikkelder dan nodig en kan tot nare situaties leiden. Bovendien kost het ons waarschijnlijk meer tijd om tot een oplossing te komen. Uw kosten lopen daardoor hoger op, dan wanneer u tijdig aan de alarmbel trekt.

Neem dus tijdig contact met ons op. Of beter nog… bel even voor een kort, gratis advies, of vraag uw eerste advies online.